Menu

Кариери

За да подпомогне разрастващата си практика, Адвокатско дружество "Димов и Ташев" постоянно търси мотивирани професионалисти желаещи да се присъединят към нашия успешен екип от адвокати. Кантората би очаквала студенти в последната година от тяхното следване, както и наскоро дипломирани юристи с отлични академични постижения и успех, а също така и опитни адвокати с натрупан практически опит и задълбочени познания в областта на правото. Наред с това, бихме очаквали адвокатски сътрудници и други специалисти, които могат да подпомогнат дейността на кантората в правно-техническо отношение. От всички кандидати се очаква да владеят английски език отлично, като познанията по друг език ще се считат за предимство.

Ако желаете да станете част от нашия екип, може да изпратите автобиография и мотивационно писмо на следния адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Вашите данни ще се обработват с необходимото внимание и в строго съответствие с всички приложими правила и регулации относно защитата на личните данни, включително Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент относно защитата на данните (GDPR).